Login | DE | NL | EN

Design inrichting hotel


Design, stijl en sfeer zijn de toverwoorden als het gaat om de inrichting van een hotel. Dat wat uw hotel zo speciaal maakt en onderscheidt van anderen, wilt u terug laten komen in de uitstraling en de inrichting van uw hotel. Gastvrijheid, sfeer en inrichting zijn één van de belangrijkste visitekaartjes van uw hotel. U wilt uw gasten een aangenaam verblijf bieden, een onvergetelijke ervaring. Daarom is het van belang dat u aandacht besteedt aan de inrichting van het hotel.

Tumbroeck helpt u hierbij. Met de kennis van design verzorgen wij de inrichting van uw hotel. Samen met u brengen wij in kaart wat het hotel dient uit te stralen. Het design dat wij ontwikkelen zal daar naadloos op aan sluiten en absoluut bijdragen aan een prettig verblijf voor uw gasten. Uw visie op gastheerschap staat centraal in de ontwikkeling van ons ontwerp.

Laat u inspireren door design en creëer samen met ons de inrichting van uw hotel. Op deze website leest u mee rover onze werkwijze. Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@tumbroeck.com of per telefoon: 043 455 31 64 (Nederland) of 02 229 19 39 (Belgie).

Bekijk ook eens de volgende pagina's; Ontwerp hotelkamer, Hotelinrichting 4 sterren hotel, Hotelinrichting 5 sterren hotel, Hotelinterieur, Hotelkamerinrichting, Hotelinrichting, Inrichting hotelkamer, Uitstraling inrichting hotel, Inrichting hotelkamers, Design inrichting hotel.

Contact Login Menu index BE index DE index GB index NL Home