Login | DE | NL | EN

Hotelinrichting 4 sterren hotel


De hotelinrichting van een stijlvol 4 sterren hotel onderscheidt zich met behulp van elementen zoals u deze niet vaak tegen komt. U creëert sfeer in uw hotel door met behulp van kleine elementen uw inrichting speciaal en warm te maken. Alles binnen uw bedrijf is afgestemd op het verblijf van uw gasten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Daarom is de inrichting zo belangrijk.

Tumbroeck is gespecialiseerd in hotelinrichtingen. Wij verzorgen de hotelinrichting van uw 4 sterren hotel met klasse en stijl. Mede met behulp van de hotelinrichtingen die wij verzorgen wordt het verblijf van uw gasten een echte ervaring om niet te vergeten. Uw gastvrijheid en ons design zullen perfect bij elkaar aansluiten.

Voor de hotelinrichting van het 4 sterren hotel gaat u naar Tumbroeck. Wij adviseren u graag over de inrichting van uw hotel en de middelen die u daarvoor kunt inzetten. Samen met u maken wij een plan om de sfeer die u wilt, vorm te geven.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@tumbroeck.com of per telefoon: 046 442 04 51 (Nederland) of 02 229 19 39 (Belgie).

Bekijk ook eens de volgende pagina's; Hotelinrichting 5 sterren hotel, Hotelinterieur, Hotelkamerinrichting, Hotelinrichting, Inrichting hotelkamer, Uitstraling inrichting hotel, Inrichting hotelkamers, Design inrichting hotel, Ontwerp hotelkamer, Hotelinrichting 4 sterren hotel.

Contact Login Menu index BE index DE index GB index NL Home