Login | DE | NL | EN

Hotelinrichting 5 sterren hotel


De hotelinrichting in een 5 sterren hotel vraagt om iets speciaals. Uw gasten verblijven bij u omdat dat past bij hun manier van leven en omdat zij puur willen genieten. De inrichting levert een grote bijdrage aan de sfeer in het hotel. Dat is waarvoor de gasten komen en vaak ook terugkomen. Uw gastvrijheid, de sfeer en de stijl van het hotel draagt bij aan een onvergetelijk verblijf.

Tumbroeck hotelinrichting maakt van uw hotel iets speciaals. Wij creëren de stijl die bij u past. Samen met u gaan wij na wat uw gastheerschap zo bijzonder maakt. Dat vertalen wij naar de hotelinrichting van uw 5 sterren hotel. Niet alleen richten wij ons op de inrichting met behulp van meubelen. Ook richten wij ons op de dagelijkse styling, zoals dat verse boeket op tafel, dat speciale geurtje of chique tafellinnen.

Hebt u interesse in een nieuwe inrichting van uw hotel en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Maak dan een afspraak met één van onze ervaren adviseurs.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@tumbroeck.com of per telefoon: 046 442 04 51 (Nederland) of 02 229 19 39 (Belgie).

Bekijk ook eens de volgende pagina's; Hotelinterieur, Hotelkamerinrichting, Hotelinrichting, Inrichting hotelkamer, Uitstraling inrichting hotel, Inrichting hotelkamers, Design inrichting hotel, Ontwerp hotelkamer, Hotelinrichting 4 sterren hotel, Hotelinrichting 5 sterren hotel.

Contact Login Menu index BE index DE index GB index NL Home