Login | DE | NL | EN

Hotelinterieur


Het hotelinterieur van een hotel is van groot belang. Het geeft de stijl en sfeer weer die u met het hotel wilt uitstralen. De gastvrijheid, sfeer en klasse is dé combinatie die het verblijf van de gasten tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Voor het mooiste hotelinterieur gaat u naar Tumbroeck. Wij geven u uitgebreid advies over de inrichting van uw hotelinterieur en helpen u bij het creëren van de stijl en sfeer waar u naar op zoek bent. Uw visie op het gastheerschap en het design van het hotel, maakt de perfecte combinatie. Uw gasten zullen genieten van hun verblijf. Wij richten ons op de complete inrichting. Daarbij kunt u denken aan meubelen en wanddecoraties maar ook denken wij aan een vers boeket bij de receptie.

Op deze website leest u meer over de kwaliteiten van Tumbroeck en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Leest u rustig deze informatie door en maak daarna een afspraak met één van onze ervaren adviseurs.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@tumbroeck.com of per telefoon: 046 442 04 51 (Nederland) of 02 229 19 39 (Belgie).

Bekijk ook eens de volgende pagina's; Hotelkamerinrichting, Hotelinrichting, Inrichting hotelkamer, Uitstraling inrichting hotel, Inrichting hotelkamers, Design inrichting hotel, Ontwerp hotelkamer, Hotelinrichting 4 sterren hotel, Hotelinrichting 5 sterren hotel, Hotelinterieur.

Contact Login Menu index BE index DE index GB index NL Home