Login | DE | NL | EN

Hotelkamerinrichting


De hotelkamerinrichting is één van de visitekaartjes van een hotel en vormt een onderdeel van het grotere geheel. Uw gastvrijheid, gastheerschap, de heerlijke hapjes en drankjes en de luxe in combinatie met het design van uw hotel is de perfecte combinatie voor een grandioos verblijf.

De hotelkamerinrichting laat u verzorgen door Tumbroeck hotelinrichting. Wij geven u advies over de hotelkamerinrichting en scheppen voor u de sfeer die u graag wilt in uw hotel. Wij vertalen uw gastheerschap en de sfeer van het hotel naar een design voor elke gewenste ruimte in uw hotel. Van iedere ruimte maken wij iets bijzonders. Tumbroeck heeft al jarenlange ervaring met de inrichting van hotels met stijl en klasse.

Op deze website maakt u nader kennis met Tumbroeck. Hier leest u meer over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Wij bespreken dit alles natuurlijk graag met u tijdens een persoonlijk gesprek. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en laat u verrassen door de mogelijkheden die er zijn.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@tumbroeck.com of per telefoon: 046 442 04 51 (Nederland) of 02 229 19 39 (Belgie).

Bekijk ook eens de volgende pagina's; Hotelinrichting, Inrichting hotelkamer, Uitstraling inrichting hotel, Inrichting hotelkamers, Design inrichting hotel, Ontwerp hotelkamer, Hotelinrichting 4 sterren hotel, Hotelinrichting 5 sterren hotel, Hotelinterieur, Hotelkamerinrichting.

Contact Login Menu index BE index DE index GB index NL Home