Login | DE | NL | EN

Inrichting hotelkamer


De inrichting van een hotelkamer is van groot belang als het gaat om het creëren van sfeer en het ademen van stijl en klasse. De inrichting van de hotelkamer is één van de visitekaartjes van uw hotel en dient er daarom verzorgd uit te zien. Daarnaast wilt u graag dat de inrichting van de hotelkamer past bij de sfeer van het hotel en natuurlijk de klasse waarvoor uw gasten uw hotel bezoeken.

Tumbroeck hotelinrichting gaat aan de slag met de inrichting van uw hotel Samen met u maken wij een plan en brengen wij allereerst in kaart wat u met design wilt uitstralen. Ook kijken wij naar de sfeer van uw hotel en naar de stijl en de klasse die u wilt creëren in uw hotel. Wij ontwikkelen een design dat naadloos aansluit bij dit alles. Dit vertalen wij naar iedere gewenste ruimte in uw hotel. De lobby, hotelkamer, lounge en het restaurant zijn allemaal onderdeel van uw hotel, en dus ook voor ons belangrijk.

Graag vertellen wij u meer over onze werkwijze. Op deze website geven wij u meer informatie over onze organisatie. Natuurlijk maken wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@tumbroeck.com of per telefoon: 046 442 04 51 (Nederland) of 02 229 19 39 (Belgie).

Bekijk ook eens de volgende pagina's; Uitstraling inrichting hotel, Inrichting hotelkamers, Design inrichting hotel, Ontwerp hotelkamer, Hotelinrichting 4 sterren hotel, Hotelinrichting 5 sterren hotel, Hotelinterieur, Hotelkamerinrichting, Hotelinrichting, Inrichting hotelkamer.

Contact Login Menu index BE index DE index GB index NL Home