Login | DE | NL | EN

Inrichting hotelkamers


De inrichting van hotelkamers is datgene dat gasten vaak onthouden. Niet alleen dient de inrichting van de hotelkamers comfortabel te zijn maar ook de sfeer dient goed te zijn zodat uw gasten graag een nacht of meerdere nachten in uw hotel willen verblijven. Daarom is het belangrijk dat u zorg en aandacht besteedt aan de inrichting van de hotelkamers.

Tumbroeck hotelinrichting gaat aan de slag met het design van uw hotel. Samen met u maken we een plan waarin we de stijl en sfeer van uw hotel vertalen naar een passend en aansprekend design. Wij richten ons op iedere gewenste ruimte in het hotel. Niet alleen gaat het bij ons om inrichting met meubelen, maar ook richten wij ons op de dagelijkse styling door middel van bijvoorbeeld verse boeketten, stijlvolle bloemstukken, een speciaal geurtje en prachtig bedlinnen.

Op deze website laten wij u graag kennismaken met Tumbroeck en onze werkwijze. Hier leest u meer over onze visie op design, gastvrijheid, sfeer en creativiteit. Graag maken wij een afsprak met u om de mogelijkheden voor uw hotel te bespreken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@tumbroeck.com of per telefoon: 046 442 04 51 (Nederland) of 02 229 19 39 (Belgie).

Bekijk ook eens de volgende pagina's; Design inrichting hotel, Ontwerp hotelkamer, Hotelinrichting 4 sterren hotel, Hotelinrichting 5 sterren hotel, Hotelinterieur, Hotelkamerinrichting, Hotelinrichting, Inrichting hotelkamer, Uitstraling inrichting hotel, Inrichting hotelkamers.

Contact Login Menu index BE index DE index GB index NL Home