Login | DE | NL | EN

Ontwerp hotelkamer


Het ontwerp voor de inrichting van een hotelkamer is belangrijk. Dit ontwerp legt namelijk de basis voor de sfeer een stijl zoals deze in de hotelkamer tot stand zal komen. Door middel van meubels, wanddecoratie, mooie stoffen en prachtig sanitair voorziet u uw gasten van het comfort dat zij verdienen.

Laat het ontwerp voor de hotelkamer in uw hotel maken door Tumbroeck hotelinrichting. Tumbroeck is al jaren een goede partner al het gaat om het creëren van de juiste stijl en sfeer die past bij uw hotel. Ons design past helemaal bij uw visie op gastvrijheid en een warm welkom voor u gasten. De inrichting van een hotel bestaat uit meer dan alleen mooie meubelen. Ook de dagelijkse styling is onderdeel van ons ontwerp. Dat verse boeket in de lobby of die aantrekkelijke geur in de hotelkamers hoort voor ons absoluut bij de creatie van de juiste stijl en sfeer die past bij uw hotel.

Wij nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak met één van onze ervaren adviseurs. Neem contact met ons op en laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@tumbroeck.com of per telefoon: 046 442 04 51 (Nederland) of 02 229 19 39 (Belgie).

Bekijk ook eens de volgende pagina's; Hotelinrichting 4 sterren hotel, Hotelinrichting 5 sterren hotel, Hotelinterieur, Hotelkamerinrichting, Hotelinrichting, Inrichting hotelkamer, Uitstraling inrichting hotel, Inrichting hotelkamers, Design inrichting hotel, Ontwerp hotelkamer.

Contact Login Menu index BE index DE index GB index NL Home